Vad gör Brev till Framtiden?

Vi erbjuder en världsunik tjänst som går ut på att ta emot och arkivera brev från privatpersoner som vi sedan åtar oss att posta till mottagaren upp till tio år fram i tiden.

Hur förvarar ni alla brev?

Breven förvaras i förseglade plastmappar i låsta, brandsäkra arkivskåp i våra lokaler.

Kommer någon annan läsa mitt brev?

Nej! Varje brev vi får läggs direkt i en otransparant plastficka som försluts och förses med ett unikt arkivnummer samt det datum när brevet ska levereras.

Hur levereras breven?

När det är dags för leverans tar vi ut brevet ut platsfickan, klistrar på frimärken, och skickar det till mottagaren med posten. Naturligtvis stämmer vi först av att mottagaren har samma adress.

Vad händer om mottagaren har flyttat?

Innan vi skickar ditt brev vidare så stämmer vi av att mottagaren har samma adress. Om mottagaren har flyttat postar vi brevet till den nya adressen. Vi levererar inte brev till utländska adresser.

Vad får jag posta?

Vår tjänst är för privatpersoner som vill skriva ett brev, kanske med något foto eller teckning bifogat, till någon i framtiden. Vi tar inte emot, och ansvarar inte för försändelser som innehåller något annat. Skicka inte värdehandlingar av något slag.

Kan jag avbryta tjänsten?

Vi erbjuder 30 dagars ångerrätt på tjänsten. Dock tar vi en avgift för porto och administration om du vill ha ditt brev postat hem igen. Det går bra att avbryta tjänsten vid ett senare tillfälle, men då utan återbetalning. Då kontaktar du oss med dina uppgifter så ser vi till att ditt brev inte postas.

Vilken information sparar ni?

När du ger oss i uppdrag att posta ditt brev så godkänner du också att vi sparar dina kontaktuppgifter i vårt kundregister. I kundregistret lägger vi även till arkivnummer för varje försändelse du ska skicka. Information om mottagaren sparas inte efter det vi har stämt av att informationen på kuvertet stämmer med de som uppgetts i formuläret.

Cute%20smiling%20girl%20writing%20a%20le
the old handles of the file cabinet with
mail-1707817__340_pixabay_hand_öppnar_br